Thursday, April 4, 2013

Life..........................


Ik had er een hard hoofd in toen ik het papier-pakket Tropicana van Kaisercraft opende..
maar de kleuren vind ik zo geweldig, het mooie warme rood van de liefde, het groen blauwe van de zee, het zandachtige van het strand...
Qua kleuren kan het gewoon niet anders dan dat er een top layout uit moet komen!!

Het layout "Life" gaat over de band die de meiden Chimene en Ceyda met elkaar hebben
door middel van de kleuren kunnen jullie misschien opmaken dat dit een hele speciale band moet zijn!!! Het rode staat voor vriendschap, de bloemen voor jeudigheid, fris en fruitigheid....het groen blauwe voor de kracht die zij samen hebben etc etc!!!


De bloemen in het layout heb ik met de handgemaakt d.m.v designpapier, inkt en collectable. Ik heb voor de blaadjes zelf uit de losse hand een mal getekend.


Op de ondergrond na heb ik alle onderdelen gemat, daardoor krijg je een totaal andere uitstraling, Elk detail op het layout springt er nu op zijn eigen manier uit...daardoor creeer je ook een stukje rust in je layout.


Gebruikte Materialen :  Papiercollectie Kaisercraft "Tropicana", Collectables Kaisercraft "Tropicana, Bazzill Zwart Cardstock, Chalk Inkt, Chipboard Alfabet Making Memories, Acrylverf Zwart, Glitterlak van Aleene.2 comments:

Els said...

Een pracht layout is dit en het papier ziet er ook super mooi uit.

Fijne dag en groetjes, Els

Alida said...

hij is supermooi Astrid, druk voor jou doen, maar toch rustig en in evenwicht, leuk dat je alle embellies zelf hebt gemaakt.